woensdag 4 februari 2015

byMarleen: Candy - byMarleen

byMarleen: Candy - byMarleen: Dit bericht blijft bovenin staan, voor mijn nieuwe berichten ga naar beneden. De meeste van jullie weten het inmiddels! Ik heb een plek...

1 opmerking:

 1. Hoi Miranda,
  Gezellig dat je mee wilt doen met mijn Candy!
  Hihi, ik zie dat je inderdaad lekker hebt zitten stoeien om de Candy op je blog te zetten.
  Ik ga het proberen uit te leggen... sla als eerste de afbeeldingen ergens op. Klik van uit je blog op de oranje B (van blogger) links boven in en klik je blog aan. Vervolgens ga je naar Indeling en kun je op de blauwe tekst 'een gadget toevoegen' aanklikken. Er opent een nieuw scherm, kies dan voor 'afbeelding'. Dan vul je een titel in bijvoorbeeld 'Candy bij Marleen' en bij bijschrift bijvoorbeeld 'tot 15 februari'. Hierna kopieer je de link van mijn bericht erin (let er op dat je het http:// eerst weghaalt anders staat het dubbel en werkt de link niet). Daarna kies je de afbeeldingen vanaf je pc en klik onderin het vinkje aanpassen aan paginaformaat aan. Hierna klik je onderin het schermpje op opslaan. Dan keer je terug naar het overzicht en klik je rechtsboven in op 'indeling opslaan'.
  Daarna zou het moeten werken!!
  Succes... hopelijk lukt het nu wel...
  De voorwaarde om kans te kunnen maken op mijn Candy is wel dat je volger van mijn blog bent... kijk daar ook even naar want volgens mij ben je dat (nog) niet.
  Fijne avond en lieve groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen