zondag 15 februari 2015

Valentijn atc swap

Bedankt post nl voor deze leuke actie.
Hier hebben we dankbaar gebruik van gemaakt.Hieronder al mijn ontvangen atc's bedankt voor de ruil dames! !

7 opmerkingen:

 1. Wat slim van je Miranda.....leuk hoor.
  Ik zag dat je ook mijn volger bent geworden....wat leuk!
  En nu maar hopen dat we bij elkaar wat inspiratie op doen he!

  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Miranda dank je wel voor je berichtje op mijn blog :) Dan kom ik uiteraard even gezellig bij je langs. Je hebt een hoop kaarten ontvangen! Ik zie dat je nog weinig volgers hebt dus ik kom je gezellig volgen :)
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hoi chantal leuk dat je mijn blog komt volgen ik had jou al gevonden maar kon je via mijn telefoon nog niet volgen. Maar dat is gelukt nu

   Verwijderen
  2. Leuk! Ik heb je gezien :) Ik vind het heel leuk dat je mij ook volgt :) Je hebt je aangemeld als volger met je Google-account, maar je kan ook met je Blogger-account aanmelden ;)

   Verwijderen
 3. oke chantal dan ga ik dat proberen lig er namelijk elke keer uit met mijn google account en heb nog een hoop te leren haha bedankt voor je tip.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar bent ik weer hihi. Het was voor mij ook een heel gezoek hoor in het begin. Ik snapte er vrijjjjj weinig van haha daarom vind ik het wel leuk om jou op weg te helpen. Als je op een blog bent en je kiest ervoor om volger te worden klik je op de blauwe button 'neem deel aan deze site'. Er verschijnt een scherm, nu zie je een button 'dit blog volgen' ernaast staat een link ' meer opties'. Klik hierop. Nu verschijnt er alweer een scherm. Onder je foto staat een tekst, daar kan je volger worden met je Blogger account ;) Zo kunnen mensen jou ook sneller vinden want je fototje is te zien in hun volgerslijst. Hoop je zo op weg te hebben geholpen. Anders gil je maar!
   Groetjes Chantal

   Verwijderen
 4. hoi chantal volgens mij is het nu goed en ben ik aangemeld met mijn blogger account. Ik had een gekoppeld account met google+ maar nu alleen de basis blogger gebruikt gr en super bedankt voor je tips

  BeantwoordenVerwijderen