pagina zomer challenge

donderdag 19 februari 2015

challenge 42 WLVC



 
Mijn bijdrage aan de WLVC challenge 42
hopelijk krijg ik de links deze keer wel werkend!!!
Vanaf het WLVC doet hij het ohh wat ben ik daar gelukkig mee, erg leuk om met al die challenges mee te doen en het kan altijd nog perfecter maar wat een mooie kaarten zie je voorbij komen en heel veel inspiratie!!

12 opmerkingen:

  1. Link gelukt hoor Miranda, en wat een mooi kaartje heb je gemaakt voor onze challenge, bedankt voor het meedoen.
    Groetjes Liesbeth WLVC

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Miranda je kaart is super mooi! De details zijn echt super :) Je doet echt niet onder hoor ;) Weet je inmiddels hoe je een link toe moet voegen?
    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterende kaart Miranda!
    Lieve groetjes, Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtig kaartje Miranda....en ik zie dat je er weer een volger bij hebt....leuk he!

    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik word er al wat handiger in linkje hier, verfje daar haha.
    Erg leuk en verslavend een blog bijhouden zoals deze.
    Bedankt voor jullie leuke reacties!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een heel mooi kaartje en leuk dat je meedoet aan onze challenge van WLVC. Je moet maar zo denken Miranda alle begin is moeilijk en al doende leert men. Ik leer ook iedere weer iets nieuws hier in bloglamd.

    Groetjes van Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Miranda....je kaart is geweldig....echt heel mooi gedaan maar ik wil je graag even wijzen op een paar puntjes. Ik begrijp dat het lastig is maar je mag altijd vragen aan 1 van ons als het niet lukt....het punt is namelijk dat je nu je kaart hebt gelinkt naar je blog en niet naar de post van je kaart die meedoet. Als je hier kijkt: http://wlvc.blogspot.nl/p/regels-voor-deelname.html dan kom je uitleg tegen hoe je je kaart moet linken ipv je blog. Dan is er nog het punt dat je een link moet maken naar ons WLVC-blog....http://wlvc.blogspot.nl/
    Ik geef je ook nog even een linkje mee waar je antwoorden kunt vinden over problemen die je ondervindt wanneer je aan het bloggen bent.....https://support.google.com/blogger/answer/41379?hl=nl
    Ik hoop niet dat je dit vervelend vindt maar ik doe dit met de bedoeling om je te helpen hoor......Geef maar een seintje als je het nog steeds niet voor elkaar krijgt....we zijn allemaal eens begonnen en hebben allemaal hulp nodig gehad.....Het komt goed.
    xxx Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het is supermooie mannenkaart! Gaaf dat plaatje. Het linkje naar je kaart is nog niet goed, zoals Plony hierboven ook al meldt.
    Bedankt voor het meedoen met WLVC.

    groetjes
    Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hoi plony en jacqueline de link naar het WLVC blog is gelukt maar aan de deelname kan ik niets meer wijzigen zal ik hem opnieuw proberen? Kan je dan mijn vorige verwijderen want dit kan ik zelf niet volgens mij. En anders sta ik er 2 x op gr miranda
    ps sorry voor het ongemak!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. oeps sorry dames niet gedacht dat ik er nu 4 x op zou staan maar nummer 6 is goed volgens mij o o oh kun je de rest aub verwijderen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb de foutieve linken verwijderd voor je hoor. Super dat het nu helemaal gelukt is, zowel je kaart bij Mr. Linky als de link op jouw blog terug naar WLVC. Je kaart is super. Bedankt voor je deelname aan de challenge.

      Groetjes Henriëtte

      Verwijderen
  11. Schitterend kaartje!
    Ook mooi van kleur!
    Lief plaatje, een erg mooi vintage geheel!
    Bedankt voor je deelname bij WLVC!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen